VIDA System

Adventus Dei in vobis

O systéme

Ponúkam Vám návod na zjednodušenie Vášho života. Ako hovorím – upratať Cestu života tak, aby sme na nej mohli ľahšie kráčať, či kto má odvahu- i bežať. Všetko sa dá, ak vieme ako na to.

Život nám prináša množstvo situácií, problémov, konfliktov, nepríjemností,  chorôb a incidentov z ktorých sme prekvapení, vyplašení,  ktoré nevieme identifikovať a v závere- nevieme čo s nimi robiť.

Ponúkam Vám  systém, ktorý prešiel rokmi skúšania- nielen mnou, ale aj mojimi priateľmi, vylepšovaním a testovaním, znova sa prerábal, dopĺňal až dostal súčasnú podobu.  Keď som s ním bola úplne spokojná, dala som ho patentovať.

Systém je urobený čo najjednoduchšie, aby ho zvládol každý, kto s duchovnom ešte len začína a nenarobil si zbytočné problémy. A samozrejme Vy, ktorí už na sebe pracujete,  pracujete ( aj s kyvadlom)- pre Vás to bude jednoduché.

No a ako všetko,  čo vyžaduje seriózny prístup, musím Vás vopred upozorniť:

– dobre zvážte, či chcete na sebe pracovať hlbinným spôsobom,

– budete potrebovať  trpezlivosť a vytrvalosť pri získavaní potrebých informácií (no po prečítaní doporučeniej literatúry to bude ľahšie)

Ak sa predsa rozhodnete byť sami za seba úplne zodpovední, pomôcť si a pohnúť  sami- so všetkým s čím sa pohnúť dá, bez pomoci iných – ste vítaní.

Naučím Vás VIDU a budete vedieť-

– čo ne/robiť, na čo dať pozor, prípadne – čoho sa úplne vyvarovať,

– naučíte sa pozitívne meniť nielen  svoj život, ale pomôžete svojim blízkym či priateľom, neskôr aj úplne cudzím ľuďom,

– budete vedieť identifikovať všetko, čo sa Vám v živote deje.

Pre každého z Vás zabezpečujem individuálny prístup,  naučím Vás to, čo viem ja sama za pomerne krátky čas. Dostanete knihu – ako pomôcku a nápovedu ku všetkému, čo VIDA obsahuje. A samozrejme- pri doplnení systému, budete automaticky o zmenách oboznámení a poučení.

Pomocou VIDA systému nie je nič, s čím by sa nedalo pohnúť.

Systémom VIDA sa dá riešiť nasledovné: fyzické i duchovné zdravie, finančná situácia, problémy vo vzťahoch, problémy v rodovej línii a rode, karmické problémy, porobenia, prekliatia, fóbie, strachy, náročné životné situácie, vnútorné bariéry, čistenie fyzického, emocionálneho, duchovného, mentálneho tela, čistenie čakier a aury, priestorov, domov, zvierat, atď.

Systém VIDA nie je určený k tzv. čiernej mágii ani k akémukoľvek škodeniu!

Systém VIDA nie je náhradou za klasickú lekársku starostlivosť!

 

7 thoughts on “O systéme

  1. Spätné upozornenie: VIDA systém « Eldhwen – Ezoterika, Mandaly a Iné

  2. už sa veľmi teším…prajem veľa úspechov pri dokončovaní.

  3. no to sa na tu knihu už tešim aj ja…:-))takže už teraz mám o nu záujem…:-)

  4. ja sa smejem ze pojdem vylupit neaku banku 😀 alebo pomalicky skladat do pokladnicky tie co sa otvaraju otvarakom na konzervy 😀 ale realnejsia je ta druha moznost 😀 konzerva 😀 vida+ cestovne au to boli jaka suma mi tam vysla 😀 ale xcem to 😀 a pojdem si za tym ako spravny bujak 😀

  5. Pod akým číslom bol Vida systém patentovaný? Na čom je tento systém postavený?

    • Patentovaný nebol, patenty sa nevzťahujú na písané texty ako mi bolo vysvetlené na úrade, doporučili mi ochrannú známku- všetko bolo na úrade zadané dňa 30.11.2012, POZ 1818-2012.
      Systém je postavený na skúsenostiach zo SRT, S.N. Lazarevovi, a hlavne na skúsenostiach mojich a mojich priateľov.
      Na konci knižky sú uvedené zdroje: Detzler, Lazarev

Pridaj komentár