VIDA System

Adventus Dei in vobis

Kniha VIDA systém©

7 komentárov

Som nesmierne rada, že naša spoločná práca sa zhmotnila do podoby knižky.  Nejedná sa o beletriu, ani o knižku, ktorú  po prečítaní odložíte a viac sa k nej nevrátite. Pre tento účel nie je vydaná a aj cena 45€  zodpovedá presne zámeru, pre ktorý som ju vydala. Nechcem aby ste si ju kúpili len zo zvedavosti, pretože sa poznáme, pretože chcete ďalšiu knižku do knižnice atď…. Mojim zámerom je rozhýbať Vás v práci na sebe, aby ste sa sami naučili pátrať po skrytých dôvodoch, čistili si čo potrebujete, vedeli  DSC07685pomôcť najskôr sebe,  svojim rodinám a časom pomáhať  iným.

Aj keď sa jedná o útlu knižku, je v nej zhmotnená moja 23 ročná duchovná púť, systém, ktorý používam pre pomoc iným. Vy, ktorí so mnou komunikujete, vyskúšali ste čistenia, viete ako VIDA funguje a čo všetko dokáže. Vy, ktorí sa odvážite vstúpiť do úžasných zákutí sebapoznania, odkrývania a čistenia často ťažko spracovateľného – no pre rast veľmi potrebného, ste vítaní – a knižka je práve pre Vás.

Čo knižka obsahuje:  Systém tabuliek pre prácu s kyvadlom,  návody a vysvetlenia k samotným tabuľkám. Ak sa skutočne rozhodnete začať hĺbkovo riešiť veci vo svojom živote, čakajte nečakané a neskôr aj malé zázraky 🙂 Systém nie je natoľko zložitý, aby sa ho nedokázal naučiť aj začiatočník v ezoterike. Ale upozorňujem, že je vhodné vedieť  aspoň čiastočne duchovné príčiny chorôb, a čo -to o dušiach:  odporúčam knihy p.Hrabicu a M.Newtona. Pre trošku pokročilejších Diagnostiku karmy od S.N.Lazareva.

Upozornenie: VIDA systém©  nenahrádza lekársku starostlivosť!

M 🙂

ps: knižku si môžete objednať na mariabulkova@gmail. com

Pre Vás, ktorí sa rozhodete po preštudovaní knižky pre kurz, bude knižka odrátaná z ceny kurzu 🙂

7 thoughts on “Kniha VIDA systém©

  1. Gratulujem tesim sa na kurz ❤

  2. Gratulujem celému tímu 🙂

    Pripájam sa k zástupu čakateľov na kurz.

    Silvia

  3. Majka gratulujem, verím, že nie je posledná

  4. Blahoželám celému tímu,nech sa vám darí po celý rok,prajem Božie vedenie…….

Pridaj komentár